Om Solo Italia

Hei! Jeg heter Jan Terje Melandsø. Velkommen til nettstedet mitt - Solo Italia Jan Terje Melandsø - Solo Italia På disse nettsidene ønsker jeg å presentere Italia, og mest mulig av alt det har å by på. Jeg ønsker å lære mer om landet og det italienske selv, og vil dele det med andre. Jeg håper du vil like det du finner her på Solo Italia, og skulle det være noe du lurer på eller vil tipse meg om, er det bare å ta kontakt! Du har kanskje dine egne opplevelser og inntrykk fra Italia, som du har lyst til å dele med andre? Dersom du melder deg på nyhetsbrevet, vil du få informasjon om oppdateringer så snart de er tilgjengelige!   Følg Solo Italia på sosiale medier: Facebook: SoloItaliaNorge Twitter: SoloItaliaNorge Instagram: SoloItaliaNorge Følg meg på sosiale medier: Facebook: jan.terje.melandso Twitter: jtmelandso Instagram: jtmelandso Jeg har også disse nettstedene om Italia: Engelsk: Learn about Italy Italiensk: Italia per Stranieri Takk for at du tar turen innom!

Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.
Påmelding gir deg gratis nettilgang til Allora sitt språkkurs i 6 måneder!

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no