Penne Mozzarella med tomater og basilikum

Penne Mozzarella med tomater og basilikum er et enkelt middagstips, som passer utmerket når du vil lage noe godt til familie og venner. Denne velsmakende retten lager du på kort tid til kveldskosen eller besøket ditt.

Ingredienser

Penne Mozzarella med tomater og basilikum fra provinsen Napoli i Campania, Italia

  • 4 porsjoner paste penne
  • 1 hakket rødløk
  • 2 finhakkede hvitløksbåter
  • 125 gram frisk spinat
  • 2 ss rapsolje
  • 1/2 liter matfløte
  • 100 gram kremost naturell
  • 1 dl eplejuice
  • 100 gram fersk mozzarella
  • frisk basilikum
  • 1 beger cherrytomater (del tomatene i to)
  • salt og pepper
  • parmasan

Fremgangsmåte

  • Kok pasta penne slik det er beskrevet på pakken.
  • Husk at den ikke skal kokes for lenge, men være «al dente».
  • Stek løk, hvitløk og spinat i litt olje til løken er blank, og spinaten har sunket sammen.
  • Hell over fløte, kok opp og rør inn kremost.
  • Tilsett eplejuice og ost.
  • Smak til med basilikum, salt og pepper.
  • Bland inn tomatene og hell alt sammen over pastaen.
  • Topp dette gjerne med revet parmasan og nykvernet pepper.
  • Pynt med grønne blader av spinat og basilikum.
  • Server dette måltidet sammen med en frisk salat.

God fornøyelse!

Få Oppdateringer på E-post!

Meld deg på nyhetsbrevet nå, og bli oppdatert straks det kommer nye innlegg.
Påmelding gir deg gratis nettilgang til Allora sitt språkkurs i 6 måneder!

Solo Italia vil aldri gi bort, bytte eller selge din e-postadresse til andre.
Du kan melde deg av listen når som helst.

Abboner på RSS-strøm

Du burde også lese om:



hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no