Handle klær og sko

 BYTT 
Hør

Har du lyst til å lære italiensk helt gratis? Her er noen flashcards, som vil hjelpe deg med å lære italienske ord og uttrykk – samtidig som du har det gøy! På disse spørrekortene finner du italienske ord og uttrykk som kan komme til nytte når du skal handle klær og sko.

Handle klær og sko

Flashcards er et sett med kort som inneholder informasjon om ord eller tall, på én eller begge sider. De brukes som øvelse for å trene hukommelsen. Man får et spørsmål på kortet med svar på motsatt side. Du kan lære deg italienske ord og uttrykk ved å pugge spørrekortene (flashcards), og deretter kan du teste kunnskapene dine med spillene som hører til.

I elektronisk utgave slik spørrekortene er brukt her på Solo Italia sine nettsider, kan du bla og «snu» kortene ved hjelp av knapper. I tillegg kan du spille av lydfil som viser hvordan svaret skal uttales. Du kan velge om du vil gjette på den italienske eller norske utgaven av ordet eller uttrykket ved å trykke «bytt». Det er også en knapp som lar deg velge et tilfeldig spørsmål (kort).hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no