Arkiv | Mat & Vin RRS-strøm for denne oversikten

Penne Mozzarella med tomater og basilikum

Penne Mozzarella med tomater og basilikum er et enkelt middagstips, som passer utmerket når du vil lage noe godt til familie og venner. Denne velsmakende retten lager du på kort tid til kveldskosen eller besøket ditt.

Limonade – Til varme sommerdager

På varme sommerdager er det deilig å kjøle seg ned med et glass iskald limonade. Italiensk limonata består bare av noen enkle ingredienser som vann, sitron, sukker og basilikum.

Barbera – sannsynligvis myk og smidig

Barbera-druen fra Piemonte er den tredje mest plantede røde druen i Italia. En fremtredende egenskap ved Barbera-vin er det høye syrenivået. Vinprodusentene har imidlertid funnet måter å håndtere surheten på.

Montepulciano d’Abruzzo – En rustikk og rimelig vin

De som er på utkikk etter en smakfull, klassisk rødvin til en anstendig pris, burde virkelig prøve en Montepulciano d’Abruzzo. Den er laget i Italia, nærmere bestemt i det øst-sentrale området. Denne regionen heter Abruzzo, og er naturlig nok og navnets opphav.

Marsala – Fra forrett til dessert

Sicilias rike vulkanske jord, kombinert med det middelhavske klimaet, har ført lokale bønder til å engasjere seg i ulik landbruksvirksomhet inkludert produksjon av Marsala-vin. Det er derfor ikke overraskende at regionen er Italias tredje største vinprodusent.

hitsTraveltop sitesPopulre norske bloggerBlopp.no